Oppsal rotet seg bort – Oppsal Håndball

Oppsal rotet seg bort

Oppsal klarte ikke å følge opp den gode innsatsen fra kampen mot Stabæk. I en rotete kamp i Slagenhallen var det Flint som kunne juble for to meget viktige poeng.

Etter en jevn innledning på kampen dro Oppsal midtveis i første omgang fra til 5-målsledelse 8-3. Derfra kontrollerte Oppsal omgangen ut, og de blå ledet med tre mål til pause.

Flint kriget seg tilbake i kampen i første halvdel av andre omgang, og vertene kom for første gang helt ajour på 17-17 sju minutter før slutt. Derfra og ut var det svært spennende i Slagenhallen, og denne gang var det altså hjemmelaget som mestret sluttminuttene best.

Sluttresultatet 21-20 forteller om en ganske målfattig kamp, det forsvarsjobben til Oppsal får godkjent, men der laget offensivt gang på gang gikk seg fast i Flint-forsvaret.

Mari Hegna ble nok en gang kåret til Oppsal beste spiller, mens Henriette Jarneid fikk prisen som beste Flint-spiller.

Serien er nå halvspilt. Oppsal ligger på 9.plass på tabellen, på plassen bak Flint. Begge lag har sanket 8 poeng. Neste mulighet for poeng er i Oppsal Arena neste søndag, da mot tabellfirer Storhamar.

Flint Tønsberg – Oppsal 21-20 (9-12)