Oppsal reiste seg – Oppsal Håndball

Oppsal reiste seg

Oppsal viste muskler mot Stabæk i Oppsal Arena. Innsatsen ble belønnet med seier 28-22 og to kjærkomne poeng.

Oppsal overrasket nok de fleste, kanskje inklusive cupfinalist Stabæk, med en helt annen innstilling enn hva som ble vist mot Glassverket for tre dager siden. Fra start av var det tydelig at her ville ikke hjemmelaget gi bæringene noe gratis.

how to grow your penis

Åpningen på kampen var noe rotete fra begge lag med få mål, og etter 10 minutters spill sto det 2-2. Jevnt med andre ord, og det fortsatte med at lagene vekslet på knepne føringer, helt til det gjensto 10 minutter av den andre omgangen. På det tidspunkt lå Stabæk for første gang i kampen to mål foran (18-20), og de fleste trodde nok at poengene oppskriftsmessig skulle havne vestpå.

Da tok Oppsal for alvor grep om hendelsene, scoret 5 kjappe og ledet plutselig 23-20. Dette stresset nok gjestene, som gang på gang i kampens sluttminutter gikk seg fast i et Oppsalforsvar som absolutt ikke var til å kjenne igjen. Her var det flust med vilje til å krige, og belønningen ble altså to poeng mot et lag som anses som en av sesongens medaljekandidater.

På et meget godt Oppsallag, som definitivt presterte sesongbeste, ble Mari Hegna kåret til den aller beste. Izabela Duda var mestscorende med 9 nettkjenninger. Kristin Nørstebø var Stabæks toppscorer, og fikk også BB-prisen hos gjestene.

Neste hjemmekamp for Oppsal er mot Storhamar søndag 20. januar. Før den tid, nærmere bestemt førstkommende søndag, venter en svært viktig bortekamp mot Flint, som i øyeblikket ligger to poeng bak Oppsal på tabellen.