Nordstrand vant byderbyet – Oppsal Håndball

Nordstrand vant byderbyet

Ingen av lagene leverte prestasjoner som vil gå inn i historiebøkene.

Det ble en jevn start på nabooppgjøret i Oppsal Arena. Etter snaue ti minutter ledet Oppsal 4-3, men så stoppet det helt opp for de blå det neste kvarteret. Gjestene gikk i denne perioden opp i føringen 5-13, og ved pause var også forspranget på 8 mål.

Vanessa Tellenmark med ett av fem målgivende gjennombrudd. (Foto Morten Schau)

Publikum fikk se mer tæl og vilje hos hjemmelaget i  omgang nummer to. Midtveis var det nesten kontakt i målprotokollen og ny spenning i kampen, men nærmere enn to mål kom aldri Oppsal. Nordstrand kunne til slutt juble for seier 26-30 og to nye poeng.

Izabela Duda var tilbake for Oppsal, og ble lagets toppscorer med 6 mål, mens det var to 7-målsscorere på bortelaget; Jenny Osnes Græsholt og Nerma Pandza. Kveldens bestemannspriser gikk til Marthe Johansen (artikkelbildet) på Oppsal og Christina Andersen hos Nordstrand.

Izabela Duda spilte sin første kamp på tre måneder. (Foto: Morten Schau)

Ny hjemmekamp venter Oppsaljentene neste onsdag. Det blir en virkelig nøkkelkamp når tabelljumbo Flint Tønsberg kommer til Oppsal Arena. Da er det poeng som gjelder.

Frida Nåmo Rønning vs Nerma Pandza (Foto: Morten Schau)

Tina Camilla Magnus utfordrer. (Foto: Morten Schau)

Oppsal – Nordstrand 26-30 (10-18)
Postenligaen kvinner, 14. serierunde
Oppsal Arena 5. februar 2014, 435 tilskuere

Oppsal: Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke –  Anniken Dahl Christensen 1, Vanessa Tellenmark 5, Marthe Johansen 4 (1), June Bøttger, Izabela Duda 6, Tina Magnus 2 (1), Nina Stokland 2, Kristin Halvorsen, Marte Røkke, Frida Nåmo Rønning 3, Christine Homme og Jenny Handal Sneve 3

Målscorere Nordstrand: Jenny Osnes Græsholt 7, Nerma Pandza 7 (2),  Christina Solheim Andersen 5, Vilde Mortensen Ingstad 4,  Tonje Berglie 3, Senka Buljan 2, Lillann Eeg Kjærnsmo 1, Ane Marthe Lines 1

Utvisninger: Oppsal 3×2 min; Nordstrand 4×2 min
Dommere: Vegard Kalløkkebakken og Magnus Muri Nygren

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag kl 19.00.
Delta i HåndballBørsen og vinn flotte premier!