Larvik vant med 8 mål – Oppsal Håndball

Larvik vant med 8 mål

Over 1700 tilskuere fikk se et Oppsallag som viste innsats og vilje fra start til slutt mot overmakten fra Vestfold.

Det var kamp i nesten en halv omgang i Oppsal Arena. Oppsal var faktisk i ledelsen 4-1 tidlig, og Izabela Duda var ikke frekkere enn at hun satte kampens første mål på en flyver. Fra 6-6 dro Larvik fra, og ved pause lå gjestene 4 mål foran.

Banens yngste, Marte Røkke, mot mer meritterte Larvik-spillere. (Foto: Morten Schau)

Mange trodde nok at Larvik skulle rykke i fra for alvor utover i den andre omgangen, men hjemmelaget ville det annerledes foran et fullsatt Oppsal Arena. Oppsal sto på og viste høy lagmoral mot stjernemannskapet til Larvik. Larviks forsprang var aldri på noe tidspunkt på mer enn 8 mål, og det var også tilfelle da sluttsignalet gikk: 24-32.

Alette Stang Andersson i upåklagelig driv. (Foto: Morten Schau)

Oppsals sisteskanse Marie Sundfør Tømmerbakke hadde høy redningsprosent, og ble kåret som hjemmelagets beste spiller. På Larvik gikk bestemannsprisen til Linn-Kristin Riegelhuth Koren, som også var mestscorende med 8 mål. Izabela Duda scoret 7 mål for Oppsal, og klatrer opp på tredjeplassen på scoringsstatistikken i Postenligaen.

Husk at DU også kan stemme på den spilleren som du syntes var best i kampen! Det er mulig å stemme inntil 24 timer etter kamptidspunktet, gå til 1881 Børsen for å gi din stemme. Da vanker det også mulighet til å vinne en flott premie.

Neste hjemmekamp for Oppsal er ikke før på nyåret,  mot Stabæk 9. januar. Før EM-pausen i desember venter en nøkkelkamp borte mot Gjøvik om halvannen uke.  Da er trolig også Mari Hegna tilbake i troppen etter skaden hun pådro seg i Tertnes-kampen.

Oppsal yppet seg mot Larviks stjerner (noblad.no)