Jevn kamp i Fredrikstad – Oppsal Håndball

Jevn kamp i Fredrikstad

Det var spenning hele veien i Kongstenhallen.

Kampen i Fredrikstad var jevn fra start til slutt. I første omgang ledet ingen av lagene med mer enn to mål på noe tidspunkt, og Oppsal gikk til pause med ett måls forsprang.

Midtveis i den andre omgangen var det imidlertid hjemmelaget som første kampen. De var en periode tre mål foran (19-16), men Oppsal lot seg ikke stresse. Østfoldingenes ledelse ble hentet inn, og publikum ble servert noen svært spennende sluttminutter i Kongstenhallen.

Oppsal ved Marthe Johansen utlignet på straffe vel halvminuttet før full tid, og hjemmelaget maktet ikke å komme til noen god avslutning i kampens siste angrep. Dermed endte det med poengdeling, noe begge lag syntes å være rimelig godt fornøyd med.

Oppsaljentene leverte en god forsvarskamp, men har svært mye å gå på angrepsmessig.

Dagens Oppsaljente ble talentet Frida Nåmo Rønning (bildet), mens Anette Helene Hansen fikk BB-prisen på hjemmelaget. Hun ble også kampens toppscorer med 7 mål. Marthe Johansen ble med 5 nettkjenninger mest-scorende for Oppsal, og hun var sikker som banken fra 7-metersmerket.

Neste oppgave for Oppsal er allerede kommende onsdag når Glassverket tar turen til Oppsal Arena.

Fredrikstad Ballklubb – Oppsal 21-21 (10-11)
Postenligaen kvinner, 9. serierunde
Kongstenhallen 5. januar 2014, 367 tilskuere

Oppsal: Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke – Mathilde Spieler Palmers,  Julie Martinsen, Anniken Dahl Christensen 2, Vanessa Tellenmark 2, Marthe Johansen 5 (4), June Bøttger, Tina Magnus 2, Nina Stokland 3, Frida Nåmo Rønning 4, Christine Homme 2 og Jenny Handal Sneve 1

Målscorere Fredrikstad: Anette Helene Hansen 7 (2),  Ida Marie Wernersen 5, Kari Brattset 4,  Thea Øby Olsen 3, Katharina Steinsvik Olsen 1, Malin Larsson1

Utvisninger: Oppsal: 1x2min; Fredrikstad: 2×2 min
Dommere: Andre Hansen og Øistein Pettersen

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til mandag kl 16.00.
Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!