Ingen finale for Oppsal – Oppsal Håndball

Ingen finale for Oppsal

Dermed tok Tertnes seg ganske enkelt til NM-finalen.

Oppsal scoret det første målet i Framohallen, men deretter var det lenge Tertnes for alle penga. I løpet av de første 20 minuttene nettet Oppsal bare tre ganger, og da sier det seg selv at utgangspunktet for seier er vanskelig. Tertnes var oppe i 11-3 på det meste, men Oppsaljentene hentet litt inn på slutten av omgangen. 12-7 ved pause.

Det var mer tæl over Oppsal i første halvdel av den andre omgangen. Da holdt de tritt med bergenslaget. De klarte likevel ikke å krympe forspranget til under fem mål. Midtveis i omgangen, på stillingen 17-12, fikk Tertnes to raske mål, og da forsvant nok trua helt hos Oppsaljentene. Tertnes kunne deretter cruise greit inn til finalebillett.

Det var særlig angrepsspillet som hemmet suksess for Oppsal i kveld. Frida Nåmo Rønning (bildet) ble lagets toppscorer med 4 mål, og også kåret til beste spiller. Linn Gossé nettet 8 ganger for hjemmelaget, der Stine Lund Andreassen ble utpekt som banens beste.

Vi gratulerer Tertnes, som nå er finaleklare både i senior- og juniorklassen. Det er imponerende!

Oppsal kan nå sette alt fokus på Postenligaen, der det gjenstår en kamp før VM-hvilen. Den spilles borte mot Levanger førstkommende søndag.

Tertnes – Oppsal 25-14 (12-7)