Herlig håndballkveld – Oppsal Håndball

Herlig håndballkveld

Nærmere 2000 tilskuere fikk se Oppsal holde godt følge med stjernene i halvannen omgang.

Larvik åpnet kveldens kamp i et voldsomt tempo, og skaffet seg en 5-målsledelse før det var spilt 5 minutter. Det luktet stygge sifre for hjemmelaget, men så ble det ikke.

Jenny Handal Sneve

Tvert i mot klarte hjemmejentene å spille seg inn i kampen, og da lagene gikk til pause var bortelagets ledelse kun økt med ett mål til 11-17.

De aller fleste trodde nok at avstanden ville øke betraktelig etter pause, men igjen sto Oppsal godt i mot. Faktisk var det de blå som vant omgangens første 10 minutter, og litt før halvspilt omgang var Oppsal bare 2 mål bak (19-21). Da ble en litt stresset Ole Gustav Gjekstad på Larvik-benken nødt til å sende innpå full gullrekke igjen.

Marthe Johansen

Anført av Linn Jørum Sulland dro så Larvik en del i fra i løpet av kampens siste kvarter. Hun endte som kampens toppscorer med sine 12 mål, og ble også kåret til Larviks beste spiller. Hjemmelagets beste ble Vanessa Tellenmark, mens Anniken Dahl Christensen ble mest-scorende med 5 nettkjenninger.

Anniken Dahl Christensen

Til tross for tap; Oppsal kan si seg godt fornøyd med kveldens innsats, til tross for at det endte med et timålstap til slutt. Med Izabela Duda på tribunen og en skade på Marte Røkke relativt tidlig i kampen, blir bredden i Oppsal foreløpig for svak til å stå to fulle omganger mot lag av Larviks kaliber.

Nina Stokland

Rammen rundt kveldens kamp i Oppsal Arena var forøvrig flott, med mange unge  spillere fra klubber rundt om i regionen tilstede. Mange av dem dro lykkelig hjem med opptil flere autografer fra Larviks meritterte spillere.

For Oppsal var dette en fin gjennomkjøring foran neste onsdags semifinale mot Tertnes. Men før den tid skal flere av de yngre jentene spille Landsseriens første runde til helgen. Møt opp i Oppsal Arena lørdag og søndag og støtt klubbens mange lovende juniorlag!

Oppsal frustrerte Larviks stjerner (noblad.no)
Her finner du mange flere flotte bilder fra kampen
Les Larvik HKs oppsummering av kampen

Oppsal – Larvik 23-33 (11-17)
Postenligaen kvinner, 7. serierunde
Oppsal Arena 13. november 2013, 1902 tilskuere

Oppsal: Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke – Julie Martinsen, Anniken Dahl Christensen 5, Vanessa Tellenmark 4, June Bøttger, Marthe Johansen 3, Tina Magnus 1, Malin Ekeberg, Nina Stokland 3, Marte Røkke 1 (1), Frida Nåmo Rønning 3 (1) og Jenny Handal Sneve 3

Målscorere Larvik: Linn Jørum Sulland 12 (4), Nora Mørk 5 (1), Anja Hammerseng-Edin 3, Isabel Blanco 2,  Gro Hammerseng-Edin 2, Karoline Dyhre Breivang 2, Lise Løke 2, Thea Mørk 2, Sofie Heide Lund 2, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 1

Utvisninger: Oppsal: 1x2min; Larvik: 3×2 min
Dommere: Tommy Andre Eriksen og Ismet Kvakic

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag kl 19.00.
Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!