Glassverket-koden ikke knekt – Oppsal Håndball

Glassverket-koden ikke knekt

Publikum fikk se en tett og spennende kamp i Oppsal Arena.

Oppsal hadde ikke slått Glassverket siden desember 2010, og hjemmejentene gjorde så absolutt et ærlig forsøk i Oppsal Arena. Spesielt i en jevn første omgang, der Oppsal viste sesongbeste, var vilje og innsats tilstede i fullt monn.

Etter å ha ligget under med tre mål midtveis i omgangen, var det Oppsal som hadde kommandoen  i omgangens siste kvarter. De blå kunne gå til pause tre mål foran etter en svært god og underholdende omgang.

Marie Sundfør Tømmerbakke sto en meget god kamp for Oppsal. (Foto: Morten Schau)

I den andre omgangen kom gjestene ajour omtrent midtveis, og kampen sto og vippet til det gjensto under fem minutter. De hektiske sluttminuttene var det Glassverket som behersket best, og det var stor jubel på bortebenken da sluttsignalet lød, og tavla viste 22-26.

Likevel skal Oppsal ha for solid innsats i det som ble en svært publikumsvennlig kamp. Med noe mer is i magen og de små marginene på rett side i de avgjørende sluttminuttene, kunne Oppsal fort ha fulgt gjestene helt til døren.

Marthe Johansen ble kåret til kveldens Oppsaljente, mens målvakt Guro Rundbråten ble banens beste for bortelaget. På hjemmelaget noterte Nina Stokland og Frida Nåmo Rønning seg for 5 mål hver. To 5-målscorere var det også hos Glassverket; Veronica Kristiansen og Renate Sømme.

Tabellmessig ble det ingen endring for Oppsal, som fortsatt bekler den viktige 8.plassen, som er siste sluttspillplass. Neste kamp for Oppsal er kommende onsdag. Da går turen til Trondheim, der Byåsen er vertskap.

Oppsal – Glassverket 22-26 (14-11)
Postenligaen kvinner, 10. serierunde
Oppsal Arena, 8. januar 2014, 420 tilskuere

Oppsal: Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke – Mathilde Spieler Palmers,  Julie Martinsen, Anniken Dahl Christensen 3, Vanessa Tellenmark 3, Marthe Johansen 4 (2), June Bøttger, Tina Magnus 1, Nina Stokland 5, Marte Røkke, Frida Nåmo Rønning 5, Christine Homme 1 og Jenny Handal Sneve

Målscorere Glassverket: Veronica Egebakken Kristiansen 5 (1), Renate Saastad Sømme 5 (1), Kristin Nørstebø 4,  Pia Christine Narvesen 3 (1), Hege Bakken Wahlquist 2, Emilie Christensen 2 (1), Monica Iversen 2, Charlotte Aasbø 2, Trine Olsen 1

Utvisninger: Oppsal: 1x2min; Glassverket: 2×2 min
Dommere: Andre Hansen og Øistein Pettersen

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag kl 19.00.
Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!