En kveld for historiebøkene – Oppsal Håndball

En kveld for historiebøkene

Oppsal måtte jobbe for poengene mot Sola, men beviste at laget evner å stå kampen ut.

Oppsal hentet sine første eliteseriepoeng i Postenligaens tredje serierunde mot Sola i Oppsal Arena.

Foran rundt 300 tilskuere i Oppsal Arena tok det likevel tid før hjemmelaget for alvor viste muskler. Gjestene hang lenge godt på, og lot aldri Oppsal få et forsprang på mer enn fire mål. Ved pause var stillingen 17-15.

Den andre omgangen fortsatte i samme spor til omtrent halvveis. Da sa Oppsaljentene takk for følge, og rykket avgårde til en ledelse på fem mål, en ledelse som de siden kontrollerte inn.

På en dag da ikke alt fungerte 100 prosent var det positivt å se at Oppsal sto to omganger fullt ut. Håndballkamper avgjøres ofte mot slutten, og denne onsdagskvelden var det til syvende og sist ingen tvil om hvilket lag som var sterkest.

Marthe Johansen ble kåret til Oppsals beste spiller. Hun ble også toppscorer sammen med Rikke Alræk. Begge noterte seg for 7 mål. Malene Solheim fikk BB-prisen hos Sola.

Husk at du også kan stemme på den spilleren som du syntes var best i kampen.
Det er mulig å stemme inntil 24 timer etter kamptidspunktet, gå til 1881 Børsen  for å gi din stemme. Det vanker mulighet for en fin-fin premie

Oppsals egen konkurranse om antall mål til hjemmelaget var det imidlertid ingen som klarte…. Mange tips lå rett over og like under, men ingen hadde tippet 31 mål for Oppsal. Konkurransen går derfor videre til neste serierunde, som er allerede neste uke. Da kommer Levanger til Oppsal Arena.

KAMPFAKTA Oppsal – Sola 31-26 (17-15)