Duda fantastisk med 17 mål – Oppsal Håndball

Duda fantastisk med 17 mål

Oppsal kom aldri helt inn i søndagens kamp mot Tertnes.

Oppsal tapte søndagens kamp mot Tertnes i Haukelandshallen. De kom 4-5 mål bak tidlig i første omgang, og ble siden jagende det meste av kampen, uten virkelig å kunne true vertene. Ved pause var Oppsal 4 mål bak, og de kom aldri nærmere i den andre omgangen.

Angrepsmessig leverte Oppsal en god kamp i Haukelandshallen, men de hadde vanskeligheter med å stå i mot et teknisk raffinert hjemmelag der mange spillere imponerte. Det endte til slutt med 36 innslupne mål, litt i overkant.

Izabela Duda startet kampen litt upresist for Oppsal, men fant presisjonen etter hvert, og da ble det virkelig scoringsshow i Bergen. Duda puttet 17 mål, og leverte rett og slett en fantastisk angrepskamp!

Kampen ble dessverre preget av en mulig nakkeskade på Mari Hegna midtveis i 2.omgang. Det medførte at kampen ble stoppet i mer enn en halvtime i påvente av ambulanse. Heldigvis går de siste rapportene på at det kun dreier seg om en muskulær skade.

Mari var med hjem på samme fly som resten av laget søndag kveld, og det ser etter forholdene bra ut. Noe vondt må hun nok påregne de nærmeste dagene, vi ønsker god bedring!

Mari Hegna ble hentet i ambulanse i Haukelandshallen, men ser ut til ikke å ha pådratt seg noen alvorlig skade. (Foto: Morten Schau)

Tertnes – Oppsal 36-30 (18-14)