Gulljentene! – Oppsal Håndball

Gulljentene!

Oppsal J20 tok hjem gullet etter en spennende finale mot Sola.

Oppsal tok hjem gullet i det tredje forsøket i Oslo Spektrum. Det så lenge ut til å bli en komfortabel seier. Etter første omgang var nemlig de blå i føringen med fem mål etter en suveren forsvarsomgang.

Etter pausen slapp imidlertid Sola lettere til, og med rundt ti minutter igjen var Oppsals ledelse utlignet. Publikum fikk se en svært spennende avslutning, der Oppsal til sist viste seg som det sterkeste laget.

Seier 23-21 smakte bare vanvittig bra, både for spillere, støttapparat og de mange supporterne på tribunen.

En flott laginnsats ble kronet med gull i dag – gratulerer til alle både i Oppsal og Nit-Hak!

KAMPFAKTA
Oppsal – Sola 23-21 (16-11)
NM J20 2017, finale
Oslo Spektrum 29. desember 2017

Oppsal: Catharina Fiskerstrand Broch, Marie Cleife Gillholm –Stine Holtedahl, Mariann Gabrielsen 1, Eira Aune 2, Anna Huse 1, Ricke Bøttger 1, Shannen Sanchutha Jeiharan 1, Katrine Harberg 1, Frida Nåmo Rønning 4 (4), Emma Holtet, Mia Kristin Syverud 1, Kristin Halvorsen 6, Malin Lundemo 1, Julie Granum og Guro Nestaker 4

Mål Sola: Kristiane Knutsen 8 (3), Line Ellertsen 8 (1), Vilde Nord 2, Sara Aarsvoll Svarstad 2, Vendela Bore Neverdahl 1

Utvisninger: Oppsal 1×2 min ; Sola 3×2 min
Dommere: Petter Eia Lien og Simen Jansen Blokkhus