Finalehåpet lever – Oppsal Håndball

Finalehåpet lever

Oppsal J20 vant den første av de to semifinalene i junior-NM.

Med hjemmeseier 29-28 i kveldens kamp i Oppsal Arena har jentene et helt ok utgangspunkt foran morgendagens returkamp i Bergen.

Publikum fikk servert en spennende kamp, der det gikk litt i rykk og napp for de blå i første omgang. En tidlig femmålsledelse ble hentet inn av Tertnes, før Oppsal igjen dro litt i fra, slik at ledelsen var to mål ved pause.

I andre omgang kom Tertnes ajour i løpet av åpningsminuttene, og deretter var kampen helt jevn, der lagene vekslet på å lede med ett mål. Ved fulltid var det Oppsal som var det ene målet foran, noe som gir et spennende scenario før den andre semifinalen.

Kristin Halvorsen. Arkivfoto: Annick Nielsen

Kristin Halvorsen ble kåret til Oppsals beste spiller, mens Cecilie Solstad fikk BB-prisen hos gjestene.

I morgen kl. 18.00 møtes lagene på ny i Slåtthaughallen i Bergen. Sammenlagtvinneren får finalebillett til Oslo Spektrum 29. desember, der Sola vil være motstander.