Bare nesten for Oppsal – Oppsal Håndball

Bare nesten for Oppsal

Etter å ha ledet mye av kampen, ble det spenning på slutten, og dessverre ettmålstap borte mot Sola.

Oppsal førte det meste av førsteomgangen i Åsenhallen. Bakerst sto Rikke Marie Granlund suverent, og hun var svært deltaktig i at vertene kun klarte å putte ni ganger gjennom hele omgangen. Dessverre var det noe mer stang ut for de blå framover, slik at ledelsen ved pause kun var på ett mål.

Oppsal fortsatte i førersetet etter pause, og kom etter hvert flere mål foran. Midtveis var ledelsen på fire mål, og det syntes å kunne bli en liten «skrell» i Åsenhallen. Dessverre holdt det ikke helt inn. Det ble for passivt framover, og i tillegg var det et par situasjoner som ikke helt gikk Oppsals vei. Hjemmelaget kom helt ajour, og med mindre enn halvannet minutt igjen på kampuret gikk Sola opp til 21-20. Oppsal klarte dessverre ikke å utligne i lagets siste angrep.

Rikke Marie Granlund var Oppsals beste spiller i kampen. Line Ellefsen ble kåret til hjemmelagets beste, og hun var også kampens toppscorer med 7 mål.

Rikke Marie Granlund sto nok en gang en glimrende kamp. Arkivfoto: Annick Nielsen

Dette ble et noe surt tap for Oppsal, som kunne trengt poengene for å bedre tabellposisjonen. Nå blir laget liggende på kvalikplassen til serien starter opp igjen på nyåret. Neste seriekamp for Oppsal er nemlig ikke før 7. januar, mot tabelljumbo Glassverket. Håndballfokuset flyttes de nærmeste ukene over på landslaget, og det forestående VM i Tyskland.

Gledelig i helgen er det å notere at Oppsals rekruttlag i 2.divisjon hentet to seiere i Bergen. Laget er uten tap så langt, og topper tabellen i 2.divisjon!

Sola – Oppsal 21-20 (9-10)
Eliteserien kvinner 2017/18,  10. serierunde
Åsenhallen 19. november 2017, 1109 tilskuere

Oppsal: Rikke Granlund, Eli Marie Raasok – Mette Leipart 1, Mariann Gabrielsen, Martine Welfler 1, Eira Aune 2 , Emma Skinnehaugen 2, Rebecca Steinheim, Tina Magnus 2, Christina Solheim Andersen 3 (2), Katrine Harberg, Kristin Halvorsen 3, Marte Røkke 3 og Guro Nestaker 3

Mål Sola:  Line Ellertsen 7 (2), Camilla Herrem 4, Tonje Nøstvold 3 (3), Alicja Lucyna Zacharska 2, Hege Holgersen Danielsen 2, Elisa Christensen 1, Anna Bjørke Kallestad 1, Marianne Klepp Andersen 1

Utvisninger: Oppsal: 1×2 min; Sola: ingen

Dommere: Arnfinn Larsen og Vegard Lillebuen