Tapte jevn kamp – Oppsal Håndball

Tapte jevn kamp

Fredrikstad og Oppsal leverte en meget spennende kamp i Kongstenhallen, der hjemmelaget taklet sluttminuttene best.

Det var jevnt helt fra kampen ble blåst i gang til sluttsignalet gikk i Kongstenhallen. Lagene vekslet om føringen, og ved pause var Oppsal to mål foran.

Samme kampbildet fortsatte i andre omgang. Med åtte minutter igjen på kampuret ledet Oppsal 19-21. Derfra og ut var det imidlertid bom stopp for de blå. Kampens fem siste scoringer gikk alle i favør Fredrikstad, som dermed kunne innkassere ytterligere to poeng i Eliteserien.

Dette var en kamp som Oppsal absolutt kunne fått mer ut av. Jentene var helt på høyden med hjemmelaget. Forsvarsspillet var gjennomgående bra, men framover var det altfor svak uttelling på distanseskuddene.

Målvakt Rikke Marie Granlund (bildet) sto en god kamp, og hun ble kåret til Oppsals beste spiller, mens Guro Nestaker var mestscorende med 5 mål. Hos vertene gikk BB-prisen til Ida Marie Wernersen, som sammen med Anett Andersen nettet 5 ganger for hjemmelaget.

Etter dagens kamp forblir Oppsals poengfangst på fem poeng. Neste mulighet for å øke poengkontoen kommer om halvannen uke. Da ligger det an til en publikumsvennlig forestilling når «nye» Larvik legger turen til Oppsal Arena.
PS. Et lyspunkt er at Oppsals rekruttlag tok fire poeng i helgens 2.divisjonskamper mot Os og Fyllingen. Laget står så langt med full pott etter fire serierunder!

Fredrikstad BK – Oppsal 24-21 (11-13)
Eliteserien kvinner 2017/18,  8. serierunde
Kongsten Idrettshall 5. november 2017, 540 tilskuere

Oppsal: Rikke Granlund, Eli Marie Raasok – Mette Leipart, Mariann Gabrielsen 1, Martine Welfler 1, Eira Aune, Emma Skinnehaugen 1,  Rebecca Steinheim 1, Tina Magnus 1, Christina Solheim Andersen 3 (1), Mia Kristin Syverud, Kristin Halvorsen 4, Marte Røkke 4  og Guro Nestaker 5

Mål Fredrikstad: Anett Andersen 5, Ida Marie Wernersen 5 (2), Martine Kjøniksen Moen 4, Celina Pedersen 3, Nora Lande Thulin 2, Louise Karlsson 2, Brigita Ivanauskaite 1, Karoline Syversen 1, Hedda Lande Thulin 1

Utvisninger: Oppsal: 1×2 min; Fredrikstad: 1×2 min

Dommere: Charles André Gjessing Whiteley og Omar Ingi Sverrisson