Sjanseløse mot gullfavorittene – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Sjanseløse mot gullfavorittene

Oppsal hang ikke med fra start mot Vipers i Aquarama,

En litt tynn Oppsaltropp kom svakt ut i Aquarama. Tekniske feil og svake avslutninger gjorde jobben enkel i første omgang for et kontringssterkt hjemmelag, som raskt opparbeidet seg en stor ledelse. Ved halvspilt omgang var vertene allerede foran med ni mål. En svak omgang av Oppsal gjorde at kampen for lengst var kjørt til pause

Andre omgang ble en ren formalitet, som for Oppsaljentenes del først og fremst dreide seg om å reise kjerringa noe etter den bedrøvelige første omgangen, noe de også klarte ved å spille relativt jevnt med Vipers de siste 30 minuttene.

I kampen, som endte 32-18, ble Kristin Halvorsen (bildet) kåret til Oppsals beste. Kristin var også lagets mestscorende med fem mål. BB-prisen på et godt besatt hjemmelag gikk til Jeanett Kristiansen, som sammen med Linn Jørum Sulland nettet flest ganger for hjemmelaget.

Kveldens kamp gjelder det å legge raskt bak seg, for allerede på søndag kommer serieleder Storhamar til Oppsal Arena. Da er det gratis inngang for alle. Jentene lover denne gang å gi alt fra start, så sikre deg billett her nå!

KAMPFAKTA
Vipers Kristiansand – Oppsal 32-18 (19-6)
Eliteserien kvinner 2017/18,  6. serierunde
Aquarama 18. oktober 2017, 1 280 tilskuere

Oppsal: Catharine Fiskerstrand Broch, Rikke Granlund, Eli Marie Raasok – Mette Leipart, Mariann Gabrielsen, Martine Welfler 4, Eira Aune 3, Emma Skinnehaugen 2,  Rebecca Steinheim 1, Tina Magnus 2, Kristin Halvorsen 5 (2) og Marte Røkke 1

Mål Vipers: Jeanett Kristiansen 7, Linn Jørum Sulland 7 (1), Vilde Kaurin Jonassen 4, Malin Aune 3, Mathilde Kristensen 3, Sunniva Amalie Næs Andersen 3, Tonje Haugjord Refsnes 2, Kristin Nørstebø 1, Emilie Hegh Arntzen 1, Pernille Wang Skaug 1

Utvisninger: Oppsal: 1×2 min; Vipers: ingen

Dommere: Tor Brede Launes og Vidar Larsen