Tremålstap for Tertnes – Oppsal Håndball

Tremålstap for Tertnes

Den fjerde runden i Eliteserien ble en slitekamp for Oppsal.

Tertnes tok føringen i Oppsal Arena, og selv om Oppsal ved flere anledninger var hakk i hæl, lyktes det aldri for hjemmejentene å komme helt ajour.

Midtveis i 1.omgang var gjestene fra Bergen fire mål foran, men en god avslutning på omgangen av Oppsal, ga 15-16 til pause i en målrik omgang.

Tertnes kom også best i gang etter hvilen, der Oppsalspillerne ble noe hektiske i sitt jagende. Midtveis i omgangen sto kampen lenge og veide, men Oppsal misbrukte flere gode muligheter, delvis som følge av godt spill av Marie Davidsen i Tertnes-buret.

Faktisk var det spenning helt til få minutter før slutt, men Oppsal maktet aldri å redusere forspranget til mindre enn to mål. Dermed kunne Tertnes juble for seier (26-29) og to poeng, noe som tar laget forbi Oppsal på tabellen.

Tina Magnus, banens beste for Oppsal (Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge)

Følelsen ved kampslutt var at dette var en kamp som Oppsal godt kunne fått poeng fra. Trener Børge Brown var da heller ikke særlig fornøyd.  -Vi faller for egne grep. Passivitet i forsvarsspillet, og svake vurderinger framover gjør at vi ikke matcher Tertnes i kveld. Vi har opplagt noe å jobbe med i begge ender.

Tina Magnus, som virkelig er på gang, ble premiert som Oppsals beste spiller, mens juryen kåret Celine Sivertsen som beste spiller på Tertnes.

Oppsals neste kamp i Eliteserien er mot Gjerpen på bortebane onsdag 11. oktober. Men før den tid skal det spilles cup i Oppsal Arena når Sola gjester hovedstaden onsdag 4. oktober.

Oppsal – Tertnes 26-29 (15-16)
Eliteserien kvinner 2017/18, 4. serierunde
Oppsal Arena 24. september 2017

Oppsal: Rikke Granlund, Eli Marie Raasok – Mette Leipart, Mariann Gabrielsen 1, Martine Welfler, Eira Aune 2, Anna Huse, Rebecca Steinheim 2, Tina Magnus 5, Christina Solheim Andersen 5 (3), Kristin Halvorsen 4 (1), Marte Røkke 1, Malin Lundemo og Guro Nestaker 6 (1)

Mål Tertnes:  Thea Stankiewicz 8, Celine Sivertsen 8 (4), Vilde Ingeborg Johansen 5, Bodil Sørheim 2, Madeleine Hilby 2, Tina Abdula 2, Mina Gjærum 1, Malene Bergset 1

Utvisninger: Oppsal: 1×2 min; Tertnes: 2×2 min
Dommere: Thomas Kalisz Nielsen og Michael Gunnar Skjøth Søegaard