Full pott for Oppsal – Oppsal Håndball

Full pott for Oppsal

Oppsal fulgte opp den glimrende serieåpningen med seier i naboppgjøret mot Stabæk.

Publikum fikk se et spennende oppgjør i Oppsal Arena. Kampen var jevn gjennom hele den første omgangen, der lagene gikk til pause på 16-16 etter at Eira Aune på vakkert vis satte det siste målet på et direkte frikast etter 30 minutter.

Etter pause etablerte Oppsal et lite overtak, og etter 10 minutter var stillingen 23-19. Hjemmejentene klarte imidlertid ikke helt å riste av seg bæringene.

Christina Solheim Andersen var banens beste på Oppsal. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Ledelsen lå stort sett på 3-4 mål, og det var spenning nesten helt inn. Da Tina Magnus dundret inn 33-30 med under to minutter igjen å spille, var det imidlertid grønt for Oppsal, som kunne juble for den andre seieren av to mulige så langt, og en fantastisk start på Eliteserien 2017-18.

Oppsal leverte mye godt og underholdende angrepsspill i Oppsal Arena, mens det bakover fremdeles er en del å jobbe med fram til neste kamp, som spilles borte mot Molde om en uke. 31 baklengs mot Stabæk er litt i overkant.

Christina Solheim Andersen ble kåret til Oppsals beste spiller, mens Josefine Intelhus fikk utmerkelsen på bortelaget.

Tina Magnus godt fornøyd med seriestarten

Oppsal Håndballs Tina Magnus er tilbake fra skade og er godt fornøyd med seriestarten som har gitt både seier mot Byåsen og nå seier mot Stabæk etter 33-31 i Oppsal Arena søndag kveld.

Posted by Kvinneidrett.no on domingo, 10 de septiembre de 2017

Se Tina Magnus kommentere kampen til kvinneidrett.no

Kristin Halvorsen nettet seks ganger. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Eira Aune scoret 5 mål i sin andre kamp i Eliteserien. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Oppsal – Stabæk 33-31 (16-16)
Eliteserien kvinner 2017/18, 2. serierunde
Oppsal Arena 10. september 2017

Oppsal: Rikke Granlund, Eli Marie Raasok – Mette Leipart 3, Mariann Gabrielsen 2, Martine Welfler 3, Eira Aune 5, Anna Huse, Rebecca Steinheim 1, Tina Magnus 5, Christina Solheim Andersen 6 (1), Katrine Harberg, Kristin Halvorsen 6 (1), Marte Røkke, Malin Lundemo og Guro Nestaker 2 (1)

Mål Stabæk:  Josefine Intelhus 6, Henny Ella Reistad 6, Jenny Handal Sneve 5, Caroline Ruud Helgesen 4, Thea Karlshaugen Pettersen 3, Marthe Diskerud 2, Kristiane Stormoen 2 (2), Katarina Viktoria Bjørnskau Berens 2, Mia Sophie Sando 1

Utvisninger: Oppsal: ingen; Stabæk: ingen
Dommere: Arnfinn Larsen og Vegard Lillebuen

God stemning på benken. Foto: Andreas Kristoffer Berge