Larvik komfortabelt til semifinale – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Larvik komfortabelt til semifinale

Oppsal fikk det som ventet tøft i returmøtet i kvartfinalen i sluttspillet.

Oppsal kom svakt i gang i Boligmappa Arena. Det tok over 5 minutter før de blå fikk sitt første mål, og da hadde Larvik allerede puttet 5 baller bak Marie Sundfør Tømmerbakke. Deretter jevnet spillet seg mer ut, og ved pause var hjemmelagets ledelse 15-9.

Den andre omgangen åpnet med mye slurv og unøyaktighet av Oppsal, og hjemmelaget økte raskt forspranget til 12 mål. Etter en time-out av Oppsal, bedret kampbildet seg noe, og ledelsen ble redusert til 8 mål på det minste. Ved fulltid hadde Larvik igjen økt noe, til 30-19. Vi gratulerer Larvik med plass i semifinalen.

Oppsals beste spiller var June Bøttger. June var også mestscorende hos de blå med 7 mål, der mange var flotte kontringsmål. Tine Stange ble utpekt til beste spiller hos vertene.

Med dette er sesongen 2016/17 over for Oppsals del. Nå venter snart noen uker med velfortjent fri for jentene, før det startes opp igjen med treninger i andre halvdel av mai.

KAMPFAKTA
Larvik – Oppsal 30-19 (15-9), sammenlagt  59-41
Sluttspill GRUNDIGligaen kvinner 2016/17, kvartfinale, 2. kamp
Boligmappa Arena, 23. april 2017

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Thea Granlund, Catharina Fiskerstrand Broch – Anna Huse 1, Hanne Sofie Wilberg 1, June Bøttger 7, Tina Magnus, Susann Iren Hall 1, Rebecca Steinheim, Marie Lystad, Kristin Halvorsen 1, Marte Røkke 5, Mariann Gabrielsen 1 og Guro Nestaker 2 (2)

Mål Larvik: Marit Malm Frafjord 8, Anja Hammerseng-Edin 6 (1), Tine Stange 6, Kristine Breistøl 3, Karoline Dyhre Breivang 2, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 2, Gro Hammerseng-Edin 1, Marie Duvholt Kaspersen 1, Lena Løwe 1

Utvisninger: Oppsal: 3x2min; Larvik: 2x2min
Dommere: Mads Dahlby Fremstad og Markus Kjelsrud Pedersen