Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Poengløse mot Rælingen

Oppsal er klare for sluttspill, selv om lite stemte i kveldens GRUNDIGligakamp mot Rælingen.

Oppsal fikk det ikke til å stemme i førsteomgang i Marikollhallen. Særlig gjaldt det framover på banen der publikum fikk servert altfor mange svake avslutninger av de blå. Rælingen tok vare på muligheten, og skaffet seg en sjumålsledelse til pause.

Omgang nummer to åpnet bedre for Oppsal, og etter få minutter var Rælingens ledelse redusert til fire mål. Dessverre holdt ikke den gode trenden særlig lenge. Tvert i mot var det hjemmelaget som fant nye krefter og inspirasjon, og økte forspranget til ni mål på det meste. Oppsal avsluttet kampen med offensivt forsvar, og reduserte ledelsen en god del mot slutten. Likevel var det Rælingen som ved kampslutt kunne juble for sin aller første seier i årets GRUNDIGliga med sluttsifrene 25-21.

Kristin Halvorsen fikk prisen som kampens beste spiller på Oppsal, mens målvakt Cecilia Hjellnes ble kåret som hjemmelagets beste. Hjellnes fikk for øvrig også prisen som årets spiller på Rælingen.

Dette var en kveld der lite stemte for Oppsal. Nå er det bare å nullstille før siste GRUNDIGligakamp, som spilles i Oppsal Arena søndag førstkommende kl 18.30 mot Glassverket. Før siste runde ligger Oppsal på sjuendeplass på tabellen, og en plass i sluttspillet er i boks selv om det ble tap i dag. Det vil imidlertid være viktig å spille på seg litt selvtillit inn mot sluttspillet. Hva ville vel vært mer motiverende enn å yppe seg mot bronseaktuelle Glassverket?

Billetter til Oppsal-Glassverket forhåndskjøper du enkelt her.

KAMPFAKTA
Rælingen – Oppsal 25-21 (14-7)
GRUNDIGligaen kvinner 2016/17, 19. serierunde
Marikollhallen 29. mars 2017

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Thea Granlund – Christina Andersen 2 (1), Anna Huse, Malin Lundemo 1, Hanne Sofie Wilberg, June Bøttger 2, Tina Magnus 2, Susann Iren Hall, Rebecca Steinheim 1, Emilie Løkting Johansen, Kristin Halvorsen 4 (4), Marte Røkke 3 (1), Mia Kristin Syverud 2, Katrine Harberg 2 og Mariann Gabrielsen 2

Mål Rælingen:  Andra Hansen 5, Anniken Wollik 4, Anniken Dahl Christensen 4, Kristine Karlsen Helberg 4, Ane Marthe Lines 3, Bettina Sonerud 2, Karoline Strømberg 2 (1), Karina Selland 1

Utvisninger: Oppsal: 1x2min; Rælingen: 4×2 min
Dommere: Carina Brataas og Jannicke Kirkelund