Storhamar tok poengene – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Stian Bye Høgsveen

Storhamar tok poengene

Oppsal varierte for mye i prestasjonene under kveldens hjemmematch.

Oppsal gikk respektløst til verks i Oppsal Arena, og dominerte de første minuttene av matchen. Kampens tre første mål var alle signert hjemmelaget. Deretter jevnet det hele seg ut, og etter 20 minutters spill viste tavla 9-10. Avslutningen av omgangen var svak av Oppsal, med tekniske feil i bøtter og spann. Dette dro Storhamar selvsagt nytte av, og gjestene stormet fram til ledelse 11-20 ved pause.

Selv med et såpass håpløst utgangspunkt sto hjemmelaget likevel godt på etter hvilen. Offensivt klarte jentene seg bra, men det ble for mange innslupne baller til at det var mulig å utfordre Storhamar denne gang. Hamarlaget kunne derfor ganske komfortabelt surfe inn en åttemålsseier 26-34.

Marte Røkke ble kåret til beste spiller på Oppsal, mens på Storhamar falt juryens valg på Kamilla Stormoen. Sistnevnte var banens gigant med hele 15 scoringer.

Med kveldens resultat forblir Oppsal på niendeplassen på tabellen med ni poeng. Det er ett poeng mindre enn Gjerpen på plassen over, mens det er fire poeng ned til Stabæk som befinner seg på kvalifiseringsplassen.

Etter at Oppsal nå kan se tilbake på flere kamper mot lag som ligger høyere plassert på tabellen, venter nå motstandere som befinner seg på nedre halvdel. De kommende tre kamper mot Stabæk (b), Gjerpen (h) og Rælingen (b) vil alle være svært viktige med tanke på både å unngå kvalifiseringsplassen, samt å komme opp seg opp i en sluttspillposisjon.

Neste kamp, den viktige mot Stabæk, spilles i Nadderud Arena onsdag 22. mars. Be there!

KAMPFAKTA
Oppsal – Storhamar 26-34 (11-20)
GRUNDIGligaen kvinner 2016/17, 16. serierunde
Oppsal Arena 12. mars 2017

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Thea Granlund – Anna Huse, Malin Lundemo, Hanne Sofie Wilberg 1, Malin Aune 3, June Bøttger 7, Susann Iren Hall 1, Rebecca Steinheim 3, Kristin Halvorsen 3, Marte Røkke 7 (2), Mia Kristin Syverud 1 og Mariann Gabrielsen

Mål Storhamar:  Kamilla Sundmoen 15 (1), Tonje Enkerud 6, Betina Riegelhuth 4 (1), Malene Aambakk 3, Ellen Marie Folkvord 2, Skinnehaugen 2, Lise Binger 1, Hilde Egset 1 (1)

Utvisninger: Oppsal: 3x2min; Storhamar: 2x2min
Dommere: Julia Glantz og Annika Laaksonen