Knepent tap i Bergen – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Morten Schau

Knepent tap i Bergen

En svak 1.omgang gjorde at Oppsal fikk litt for mye å hente inn på Tertnes.

Kampen i Haukelandshallen var jevn fram til 3-3, men resten av førsteomgang var det vertene som styrte hendelsene. Det ble altfor mye slurv og tekniske feil for Oppsal, og Tertnes kunne gå i garderoben med 6-målsledelse halvveis.

Oppsaljentene kom godt i gang i etter pause, og scoret omgangens tre første mål, og med ett var det kamp igjen. Oppsal var mye mer på hugget i denne omgangen, men dessverre var det fortsatt en del tekniske feil, slik at hjemmelaget holdt avstanden på 3-4 mål lenge. Helt på tampen ble imidlertid Oppsal virkelig nærgående, men Tertnes rodde seieren i land med scoring til 25-23 i kampens siste sekunder.

Kveldens Oppsaljente ble Marte Røkke. Hun var også banens mestscorende med åtte nettkjenninger. Birgitte Karlsen-Hagen fikk prisen som beste spiller på hjemmelaget.

Etter helgens kamper ligger Oppsal på 9.plass, men det er bare poenget opp til Gjerpen og Sola på plassene foran.

Neste GRUNDIGligakamp for Oppsal er søndag 12. mars. Da er det Storhamar som kommer på besøk til Oppsal Arena.

Tertnes – Oppsal 25-23 (13-7)
GRUNDIGligaen kvinner 2016/17, 15. serierunde
Haukelandshallen, 5. mars 2017, 391 tilskuere

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Thea Granlund – Anna Huse, Hanne Sofie Wilberg 1, Malin Aune, June Bøttger 4, Susann Iren Hall 3, Rebecca Steinheim 5, Marie Lystad, Kristin Halvorsen 2, Marte Røkke 8, Katrine Harberg og Mariann Gabrielsen

Mål Tertnes: Birgitte Karlsen-Hagen 7 (2), Celine Sivertsen 4, Caroline Aar Jakobsen 4, Maren Roll Lied 3, Bodil Sørheim 2, Tina Abdula 2, Madeleine Hilby 1, Julie Lygren 1, Malene Bergset 1

Utvisninger: Oppsal: 2x2min; Tertnes: ingen
Dommere: Sondre Liltved og Jørgen Jørstad