Vipers tok poengene i Oppsal Arena – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Vipers tok poengene i Oppsal Arena

Oppsal holdt godt følge lenge, men det ble tyngre mot slutten av kampen.

Vipers innfridde sitt klare favorittstempel i Oppsal Arena, men hjemmejentene var med på notene en god stund. Etter 20 minutters spill var stillingen 7-7, men i omgangens siste minutter fikk gjestene etablert et overtak, som ga 9-13 ved pause.

Også andreomgang fikk en jevn start, der Oppsal var fint med til 12-16 etter ti minutters spill. Resten av kampen fikk hjemmelaget det tungt framover på banen, noe som resulterte i kun ytterligere to scoringer. Da hjalp det lite at forsvars- og målvaktspillet var godkjent; Vipers kunne kontrollere sikkert hjem til seier 14-25.

Marie Sundfør Tømmerbakke ble kåret til beste spiller på Oppsal, mens Jeanett Kristiansen fikk prisen som bortelagets beste.

Oppsals drar til Trondheim for å møte Byåsen allerede på onsdag. Deretter venter Tertnes i Bergen før det igjen er klart for hjemmekamp søndag 12. mars mot Storhamar.

Oppsal – Vipers 14-25 (9-13)
GRUNDIGligaen kvinner 2016/17, 15. serierunde
Oppsal Arena 19. februar 2017

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Thea Granlund – Anna Huse, Malin Lundemo, Hanne Sofie Wilberg, Malin Aune 1 (1), June Bøttger 3, Susann Iren Hall 1, Marte Røkke 7 (2), Mia Kristin Syverud 1 og Mariann Gabrielsen 1

Mål Vipers:  Jeanett Kristiansen 6 (1), Mathilde Kristensen 4, Tonje Haugjord Refsnes 4, Kari Brattset 3, Thorey Rosa Stefansdottir 2, Karoline Olsen 2, Linn Jørum Sulland 1, Sanne Bak Pedersen 1, Kristin Nørstebø 1, Hanna Ulrika Olsson 1 (1)

Utvisninger: Oppsal: 3x2min; Vipers: 1x2min
Dommere: Steinar Martinsen og Slim Ben Tekaya