Solid hjemmeseier til Oppsal – Oppsal Håndball

Solid hjemmeseier til Oppsal

Oppsal overbeviste med en suveren 2.omgang i lørdagens lokaloppgjør mot Stabæk.

Publikum ble servert en målrik 1.omgang, der Oppsal ledet 16-14 ved pause. Hjemmejentene var foran det meste av omgangen, og ledet på det meste med fem mål.  Stabæk, anført av en målhungrig Kristiane Stormoen, hang seg imidlertid på, slik at kampen sto ganske så åpen ved pause.

I 2.omgang gjorde imidlertid Oppsal kort prosess. Forsvarsjobben ble tatt mer alvorlig, og bærumslaget kom til få målgivende avslutninger. Hjemmelaget gikk direkte fra 19-16 til 25-16, og kampen var i realiteten avgjort.

Oppsal sto på kampen ut, der mange spillere tok ansvar både i angrep og forsvar. Det endte med åttemålsseier 31-23, og to viktige GRUNDIGligapoeng.

Kveldens Oppsaljente ble Karoline Borg, mens June Bøttger ble mestscorende på hjemmelaget med 7 mål. Bortelagets beste var Kristiane Stormoen, som noterte seg for 8 nettkjenninger.

Husk at DU kan stemme på DIN favoritt i hver kamp i GRUNDIGligaen. Gå til www.publikumsfavoritten.no for å avgi stemme på kveldens Oppsaljente.

Karoline Borg ble banens beste etter å ha levert en herlig kamp for Oppsal. Arkivfoto: Morten Schau

Med kveldens seier avanserer Oppsal på tabellen. De går forbi Halden og Stabæk, og legger seg til på 7.plass med seks poeng. Kun en kamp gjenstår for Oppsal i GRUNDIGligaen før serien tar EM- og julepause. Neste søndag er det Gjerpen som skal til pers i Skienshallen.

Oppsal – Stabæk 31-23 (16-14)
GRUNDIGligaen kvinner 2016/17, 8. serierunde
Oppsal Arena 12. november 2016

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Thea Granlund, Cathrine Fiskerstrand – Malin Aune 6 (1), June Bøttger 7, Susann Iren Hall 2, Ricke Bøttger, Rebecca Steinheim 2 (1), Catharina Fiskarstrand, Marie Lystad, Emilie Løkting Johansen, Karoline Borg 5, Kristin Halvorsen, Marte Røkke 3, Mariann Gabrielsen, Guro Nestaker 6 (2) og Christine Homme

Mål Stabæk: Kristiane Stormoen 8 (3), Jenny Osnes Græsholt 5, Helene Gigstad Fauske 3, Thea Karlshaugen Pettersen 3, Josefine Intelhus 2, Henny Ella Reistad 2

Utvisninger: Oppsal: 1x2min; Stabæk: 1×2 min
Dommere: Hans Petter Sandtorv Andersen og Peter Erik Vilhelm Sundell