Oppsaldamene slo Byåsen i sluttdrama – Oppsal Håndball

Oppsaldamene slo Byåsen i sluttdrama

Det ble en jevn og spennende kamp da Oppsal dro i land to poeng mot medaljekandidat Byåsen.

Tekst: Vilde Bratland Hansen

Oppsal tok tidlig føringen i kampen. Etter Byåsens timeout gikk ledelsen vekselvis mellom de to lagene gjennom førsteomgang. Da tretti minutter var spilt ledet Byåsen med et mål på stillingen 12-13.

Etter pausen var det Oppsaldamene som raskt tok føringen. De gode taktene som viste seg mot Vipers forrige helg fortsatte – jentene fremstod langt på vei som krigere i forsvar!

Da det gjenstod seks minutter lå Oppsal fire mål foran. Etter det knappet Byåsen innpå og det ble jevnt helt inn. Likevel var hjemmelaget sterkest og da sluttsignalet lød viste resultattavla 26-25!

Marte Røkke ble kampens store spiller og scorte hele åtte mål for hjemmelaget.

Scoringer Oppsal: June bøttger 5, Marte Røkke 8, Susann Iren hall 2, Ricke Bøttger 1, Guro Nestaker 3, Karoline Borg 3, Mariann Gabrielsen 1, Malin Aune 3

Scoringer Byåsen: Emilie Hegh Arntzen 6, Silje Waade 4, Kristin Venn 3, Teodora Tomac 3, Jenny Grøtan 2, Marit Jacobsen 2, Ida Hernes 1, Maria Hjertner 1, Oda Uthus 1, Ida Alstad 1

NB: Neste onsdag, 19.10, kommer bergenslaget Tertnes til Oppsal arena. Kampstart er 18.30!

Husk at håndball oppleves best i hall – velkommen på match i Oppsal Arena!