Poengsankingen fortsetter – Oppsal Håndball

Poengsankingen fortsetter

Oppsal parkerte Rælingen fullstendig gjennom en glimrende 2.omgang.

Det tok imidlertid 40 minutter før hjemmelaget kom i ledelsen i Oppsal Arena. I den første omgangen var Oppsal tidvis svake, og det var Rælingen som styrte kampen. Bortelagets ledelse var stort sett på 2-3 mål, og Rælingen ledet 13-12 til pause.

Gjestene beholdt overtaket ti minutter ut i den andre omgangen. Da kom Oppsal for første gang i ledelsen (18-17), og derfra og kampen ut var det bare ett lag på banen i Oppsal Arena. Forsvarsarbeidet til Oppsal ble justert i pausen, og dette satte en effektiv stopper for Rælingens skyttere utover i omgangen. Hjemmejentene fosset i fra med flotte mål fra alle posisjoner, og publikum fikk enda en gang servert topp underholdning.

På det meste var forspranget på 10 mål, men gjestene puttet på et par reduseringer på tampen. Oppsalseier 31-23 viser imidlertid at klasseforskjellen mellom naboene var stor når hjemmelaget endelig tok grep om hendelsene litt ut i den andre omgangen.

Rælingen hadde store problemer med å stoppe Nina Stokland. Foto: Morten Schau

Her kan du se mange flere bilder fra kampen

Nina Stokland var virkelig «on fire» med 9 herlige spillemål, og hun ble kåret til Oppsals beste spiller. På bortelaget var Andrea Hanssen best, og også hun var sitt lags toppscorer med 6 mål.

Husk at du også kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan vinne en flott DAB-radio fra Grundig

Med kveldens seier har Oppsal plukket 22 poeng i årets GRUNDIGliga, og jentene styrker sin sjetteplass på tabellen når det gjenstår tre serierunder. Nå blir det et spilleopphold på grunn av landslagsaktiviteter og påske. Neste kamp er derfor ikke før 30. mars, borte mot Sola. Neste hjemmekamp, som også er den siste i seriespillet, er 6. april mot medaljeaktuelle Glassverket.

12799378_1040108732699509_869962425626504671_n

Det var lite å utsette på stemningen i garderoben etter kampen.

Oppsal – Rælingen 31-23 (12-13)
GRUNDIGligaen kvinner 2015/16, 19. serierunde
Oppsal Arena 6. mars 2016, 386 tilskuere

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Thea Granlund – June Bøttger 3, Hanne Sofie Wilberg 1, Kaja Kristensen 1, Nina Stokland 9, Tina Magnus 1, Malin Aune 6 (2), Kristin Halvorsen 3 (1), Marie Lystad, Helene Bakken Ronten, Vilde Mortensen Ingstad 1 og Pernille Huldgaard Christensen 6 (2)

Mål Rælingen: Andrea Hanssen 5, Bettina Sonerud 4, Karoline Strømberg 4,  Kine Sundby 2, Christina O’Sullivan 2, Sara Blankevoort 1, Silje Arnesen 1, Anniken Wollik  1, Tainara Luna Goncalves 1, Anniken Dahl Christensen 1, Tonje Aanerød 1

Utvisninger: Oppsal: 2x2min; Rælingen: 3×2 min
Dommere: Arnfinn Larsen og Vegard Lillebuen