• Arkivfoto: Morten Schau

Har litt å revansjere

Søndag er det endelig klart for byderby, et oppgjør Oppsal har gledet seg til lenge.

Skrevet av Bo

Oppsal var nemlig bedre enn Nordstrand under store deler av fjorårets GRUNDIGliga, men i de innbyrdes møtene var det Nordstrand som viste seg sterkest. Å tape for naboen føltes ekstra bittert, derfor er seiersinstinktet tilstede i stort monn hos alle jentene.

Hittil i årets sesong har Oppsal tatt tre poeng, mens Nordstrand er ett av to poengløse lag på bunnen av tabellen. Seier i Oppsal Arena på søndag vil derfor bety mye for begge klubber.

Etter prestasjonene så langt i GRUNDIGligaen stiller Oppsal som favoritter. Lokaloppgjør i alle lagidretter inneholder imidlertid et motivasjonselement som bidrar til at nivåforskjeller oftere jevnes ut enn i andre oppgjør. Publikum bør derfor kunne forvente en tett og spennende kamp på søndag, mellom to lag og spillere som kjenner hverandre bedre enn hva som er normalen.

Avkast går i Oppsal Arena søndag kl 18.00. Husk at håndball alltid oppleves best i hall – alle ønskes hjertelig velkommen for å kåre Oslos beste lag!

Følg Oppsal Håndball på Facebook