Oppsal J18 forsvarte gullet! – Oppsal Håndball
Oppsal J18, vinnere av LERØYserien 2014/15

Oppsal J18 forsvarte gullet!

Oppsaljentene vant årets Lerøyserie, og kan med rette kalle seg best i landet for annet år på rad.

Før den siste avslutningsrunden i Bergen, lå det i kortene at den siste kampen mot Byåsen kunne bli en direkte avgjørende seriefinale. Og slik ble det.

Oppsal startet helgen med en overbevisende seier mot Sarpsborg (28-21), før Nordstrand i lørdagens andre kamp stoppet jentene fra å gå ubeseiret igjennom serien. En jevn kamp endte til slutt med tomålstap (21-23).

Dermed var forutsetningene før siste kamp mot Byåsen at med seier ville Oppsal ta hjem gullpokalen, mens uavgjort eller tap ville sende gullet til Trondheim.

I seriefinalen var det Oppsal som viste seg sterkest. En svært solid forsvarsinnsats bidro til at jentene kom noen mål foran til pause (12-7), en ledelse som de på mesterlig vis tok vare på gjennom hele den andre omgangen. Sluttresultatet ble 22-16, og med det kunne jubelen virkelig slippes løs.

Oppsal tok gull (28 poeng), Byåsen sølv (28 poeng), mens bronsen gikk til Gjerpen (24 poeng).

Oppsal Håndball gratulerer spillerne, støtteapparatet og laget trofaste supportere med gull og en fantastisk sesong!