God kamp av Oppsal – Oppsal Håndball

God kamp av Oppsal

Selv om Oppsal gjorde en god figur, tok Larvik sesongens 32 strake seier.

Nesten 1500 tilskuere fikk se en en underholdende kamp i Oppsal Arena, der hjemmelaget så absolutt var med på notene.

Det tok faktisk en halv omgang før Larvik var i ledelsen for første gang (6-7)!  Utover i omgangen dro gjestene jevnt og trutt i fra til femmålsledelse ved pause (12-17).

Talentfulle Malin Aune på vei mot scoring. (Foto: Morten Schau )

Larvik kom best i gang etter hvilen, og ledet tidlig i omgangen med åtte mål. Oppsaljentene sto imidlertid veldig godt på, og nærmet seg noe midtveis i omgangen. Forspranget var på et tidspunkt nede i fire mål, før Larvik på tampen av kampen igjen dro noe ifra, slik at avstanden ved full tid ble sju mål (22-29).

Izabela Duda nettet fem ganger i Oppsal Arena. (Foto: Morten Schau)

Hjemmelaget leverte et solid defensivt spill, og også angrepsmessig var det mye positivt å se denne onsdagskvelden i Oppsal Arena. Det lover godt foran de fire siste serierundene der motstanden tross alt må forventes å bli noe enklere enn hva den var i kveld.

Eli Marie Raasok voktet Oppsals mål alldeles utmerket, og ble kåret til Oppsals beste spiller. (Foto: Andreas Kristoffer Berge)

I Marie Sundfør Tømmerbakkes skadefravær fikk Eli Marie Raasok sin ilddåp på elitenivået. Hun tok vel vare på sjansen, og leverte en veldig god kamp i Oppsals mål. Eli Marie ble kåret til Oppsals beste spiller.

God kamp mot Larvik av Amanda Kurtovic. (Foto: Andreas Kristoffer Berge)

Amanda Kurtovic leverte sin hittil beste kamp for Oppsal, og hun ble lagets mestscorende med sju mål. På Larvik herjet Anja Hammerseng-Edin. Hun var banens toppscorer med ti mål, og ble da også kåret til beste spiller på bortelaget.

Oppsals neste kamp er førstkommende onsdag, da er det Storhamar som ønsker velkommen i Prestrudhallen.

Mange bilder fra kampen her (Fotograf: Morten Schau)
Flere bilder her (Fotograf: Andreas Kristoffer Berge)
noblad.no
: Raasok strålte mot Larviks verdensstjerner

KAMPFAKTA
Oppsal – Larvik 22-29 (12-17)
Grundigligaen kvinner 2014/15, 18. serierunde
Oppsal Arena 25. februar 2015, 1492 tilskuere

Oppsal: Tina Osmani,  Eli Marie Raasok – Kaja Kristensen, Anniken Dahl Christiensen 2, Anne Kjersti Suvdal 1, Malin Aune 1, June Bøttger, Jenny Handal Sneve 1, Izabela Duda 5, Tina Magnus 1, Vilde M. Ingstad 3, Amanda Kurtovic 7 og Nina Stokland 1

Målscorere Larvik: Anja Hammerseng-Edin 10, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 8, Nora Mørk 6 (4), Sanna Charlotte Solberg 2, Marit Malm Frafjord 1, Karoline Dyhre Breivang 1, Alina Wojtas 1

Utvisninger: Oppsal: 3×2 min; Larvik: 1×2 min
Dommere: Steinar Martinsen og Slim Ben Tekaya

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag ettermiddag. Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!