Hæge Fagerhus til Oppsal

Ny spiller med erfaring og rutine er klar for Oppsaldrakta.

Skrevet av NTH

Hæge Fagerhus, født 1979, er en meget rutinert spiller med erfaring fra toppnivå både i Norge og i utlandet. Hun har spilt for flere klubber i eliteserien i Norge, sist for Fjellhammer, og har dessuten erfaring fra Tysklands øverste nivå gjennom to sesonger i Oldenburg. Hun står også bokført med nærmere 30 kamper på junior- og rekruttlandslag. Hæge er i utgangspunktet venstrehendt kantspiller, men kan også innta andre posisjoner.

Hun kommer til Oppsal fra Rælingen, der hun ikke har spilt siden sesongen 2009/2010 grunnet svangerskap og fødsel. I Rælingen spilte hun for øvrig en tid sammen med Oppsal-playmaker Kari-Anne Henriksen.

Hæge, som vil være spilleklar for Oppsal 14. februar, vil gi damelaget ytterligere slagkraft i siste del av sesongen.

Hæge Fagerhus sitt engasjement er i sin helhet sponset av Cleanit AS.

Vi ønsker Hæge hjertelig velkommen til Oppsal Håndball!