Fortsatt ubeseiret Slo Fjellhammer med åtte mål

Parademarsjen til Oppsal fortsetter. Ti kamper og tjue poeng – det kan ikke gjøres bedre!

Skrevet av NTH

Den nest siste hjemmekampen før jul endte med nok en triumf for Oppsaljentene. Kampen ble av det mer rotete slaget, der gjestene gjorde sitt for å stykke mest mulig opp hjemmelagets spill.

Hjemmejentene sov fra start, og Fjellhammer var ubeskjedne nok til å gå i ledelse 0-4 før kampen var mer enn tre minutter gammel. Faktisk tok det godt og vel halve omgangen før Oppsal var i føringen for første gang. Anført av en strålende opplagt Kari-Anne Henriksen kunne hjemmelaget gå til pause fire mål foran.

Selv om Fjellhammer jobbet og slet klarte de aldri å true hjemmelaget utover i den andre omgangen. Oppsal dro i fra sakte men sikkert, og kunne til slutt feire sin tiende strake seier med klar margin 39-31.

Det var relativt mange mål begge veier i dag, og forsvarsmessig var nok dette ikke blant Oppsaljentenes beste kamper. Det gjelder å være skjerpet hele veien mot lag som Fjellhammer, en motstander som på sitt beste absolutt har kapasitet til å utfordre alle lagene i divisjonen.

Kari-Anne Henriksen ble kåret til hjemmelagets beste spiller. Izabela Duda noterte seg for hele 15 nettkjenninger hvorav 8 spillemål, og Hanne Kvalheim ble notert med 100 prosent uttelling og 8 mål. Prisen til Fjellhammers beste spiller gikk til Andrea Ohrvik.


KAMPFAKTA
Oppsal – Fjellhammer 39-31 (18-14)

1.divisjon kvinner, 10.serierunde
Oppsal Arena 23. november 2011

Oppsal: Beate Eiken, Marie Sundfør Tømmerbakke – Benedicte Bjørgen 2, June Bøttger 1, Izabela Duda 15 (7), Janne-Vivi Haraldsen 1, Mari Hegna 3,  Kari-Anne Henriksen 5, Victoria Korir 1, Kine Rustad Kristiansen 2, Julie Kvale 1, Hanne Kvalheim 8, Helene Opperud og Marte Røkke.
Toppscorer Fjellhammer: Martine Wavik Auvi 6 (3)

Utvisninger: Oppsal 3×2 min; Fjellhammer 1×2 min
Dommere: Chris Schjerven Bakksjø og Roger Nestaas

262 tilskuere i Oppsal Arena

noblad.no

Kari-Anne Henriksen var som vanlig leken og kreativ, og løftet Oppsal fram i ledelse etter at hjemmelaget fikk en noe svak start på kampen. (Foto: Morten Schau)


Hanne Kvalheim var viktig med 100 prosent uttelling mot Fjellhammer. (Foto: Morten Schau)