DHK fortsatt uten tap – Oppsal Håndball

DHK fortsatt uten tap

Etter en glimrende førsteomgang av Oppsal sto det uavgjort ved pause i Oppsal Arena. I omgang nummer to viste Oppsal hvor mye laget kan variere i prestasjonene, og Drammen at de er et topplag.

Vel 500 tilskuere fikk se en spennende og fartsfylt førsteomgang der Oppsal hang godt med. Hjemmelaget kunne fort ha gått til pause noen mål foran, men som i tidligere kamper ble mange store sjanser misbrukt. Likevel var den første halvtimen svært så oppløftende for Oppsal.

Dejan Dobardzijev, som debuterte for Oppsal mot DHK, skal det bli spennende å følge utover i sesongen. (Foto: Rune Thorstein)

Drammen opparbeidet seg relativt raskt en ledelse etter hvilen, og etter hvert klarte ikke hjemmelaget å mobilisere tilstrekkelig tro og vilje. Kampen ebbet ut med Drammen i komfortabel ledelse, og lystavla viste 27-34 ved kampslutt.

Anders Jørgensen ble kveldens toppscorer for Oppsal med 7 fullstreffere. For gjestene kvitterte Christian Spanne ut 10 mål.

På hjemmelaget ble lagkaptein Andre Kolstad (bildet) kåret som sitt lags beste spiller, mens juryens valg falt på Bård Nordhagen hos DHK.

Neste oppgave for Oppsal blir Runar i Oppsal Arena om halvannen uke. Det blir en uhyre viktig kamp for begge lag.

Oppsal – Drammen 27-34 (13-13)

Postenligaen, 9. serierunde, 17. november 2010
Oppsal: Arne Veum, Espen Wangen – Erik Skifjeld Alm 1, Kristinn Bjørulfsson, Dejan Dobardzijev 1, Ørjan Gabrielsen, Michael George 2, Eivind Grabo 2, Payam Hatami 4, Anders Jørgensen 7, Andre Kolstad 1, Steven Larsson 6 (1), Eirik Nordeng 2 og Thröstur Thrainsson 1.