Follo for sterke – Oppsal Håndball

Follo for sterke

Det var match i 20 minutter (9-9) i Langhushallen. Da sa hjemmelaget takk for følge. Det endte til slutt 30-21, i en kamp der Oppsal igjen strevde framover på banen.

Det ble ikke så mye å juble over for Oppsalsupporterne som hadde lagt søndagsturen til Langhus. Oppsal scoret kampens første mål, og hentet også midtveis i første omgang inn en firemålsledelse. Men da hjemmelaget nok en gang dro i fra maktet ikke de blå å svare.

Follo ledet 14-11 ved pause, et forsprang som holdt seg til midtveis i den andre omgangen. Da rykket hjemmelaget skikkelig i fra. Kampen endte 30-21, en svak forestilling for Oppsal sin del.

Juryen i Langhushallen kåret Anders Jørgensen (bildet) som beste Oppsalspiller.

Follo – Oppsal 30-21 (14-11)

Postenligaen, 6. serierunde, 17. oktober 2010
Oppsal: Arne Veum, Espen Wangen  – Erik Skifjeld Alm 1, Kristinn Bjørulfsson, Michael George 2, Eivind Grabo 1, Payam Hatami 4, Anders Jørgensen 3,  Andre Kolstad 1, Steven Larsson 3 (1), Kasper Nåmo Rønning 2, Thröstur Thrainsson 2 og Erik Veum 2.