Jevnt byderby – Oppsal Håndball

Jevnt byderby

Lokaloppgjøret mellom Oppsal og BSK/NIF ble spennende mot slutten, til tross for at BSK/NIF ledet med 7 mål midtveis i 2.omgang.

Oppsal har fått for vane å komme dårlig i gang i hver omgang i kampene i årets Postenliga. Det skjedde også denne søndagskvelden i Oppsal Arena. Før fem minutter var spilt lå BSK/NIF tre mål foran. Kampen jevnet seg etter hvert ut, og god forsvarsjobbing hos begge lag resulterte i en heller målfattig omgang, der lagene gikk til pause på 12-12.

2.omgang åpnet med mange tekniske feil og svake avslutninger av Oppsal, og da halve omgangen var unnagjort sto det 15-22 til gjestene. Kampen syntes kjørt, men Oppsalgutta ville vise seg fram fra en positiv side i kveld. De nektet å gi opp, og kjempet seg tilbake i kampen, og hadde nærkontakt i sluttminuttene som ble meget spennende. Oppsals sluttspurt ble likevel startet litt sent. Det holdt ikke helt hjem for hjemmelaget, som måtte se at BSK/NIF tok med seg alle poengene hjem med seier 23-24.

Dagens tilskuertall ble 600, litt færre enn forventet, men det er ikke lett å konkurrere med VIF (Fotball) som har mange ihuga supportere også i håndballrekkene i Oslo øst og syd. Publikum som var på plass fikk uansett se en spennende kamp, preget av godt forsvarsspill, men der også begge lag gjør altfor mange tekniske feil til å si seg helt fornøyd.

Kveldens jury kåret lagenes beste spillere til å være målvakt Per Egil Riddervold hos BSK/NIF og Steven Larsson på Oppsal. Sistnevnte markerte seg igjen som en notorisk målscorer med 11 mål denne gang.