Under pari – Oppsal Håndball

Under pari

En aldri så liten cupbombe ble detonert i Oppsal Arena onsdag kveld. 1.divisjonslaget Fram Larvik gikk respektløst på banen, og var i ledelse fra start til sluttsignalet gikk.

For Oppsals del ble dette ingen minneverdig kamp. Det virket fra start av som om hjemmelaget trodde dette skulle bli grei skuring, og kanskje lå det en aldri så liten undervurdering til grunn. Fram Larvik, som nok vokste noen hakk på å være i føringen, kriget som løver i forsvar, og leverte en god kamp ut fra sine forutsetninger.

Ved flere anledninger i begge omganger ledet Fram Larvik med 5 mål, men hjemmepublikummet i Oppsal Arena trodde nok det meste av tiden at dette skulle gå veien, og spesielt da Oppsal hadde nærkontakt på 24-25 med under 10 minutter igjen å spille. Sluttminuttene ble imidlertid mest rot for hjemmelaget, og Fram Larvik kontrollerte kampen inn til seier 28-33.

Med cupen ute av verden kan Oppsal nå konsentrere seg om Postenligaen, der flere på papiret vanskelige kamper venter. Først i så måte er slaget om Oslo mot BSK/NIF nå kommende søndag. Dette er en av sesongens højdarematcher, som i seg selv garantert vil inspirere Oppsalgutta til mer innsats, høyere tempo og bedre samhandling.

Andre Kolstad (bildet) ble kåret til Oppsals beste spiller. Peder Trevland fikk premien som Fram Larviks beste.